Forumul European Afaceri Sociale 2016

Forumul European Afaceri Sociale 2016 va avea loc pe 12 Aprilie în Utrecht, Olanda. Experți în afaceri sociale, antreprenori, academicieni, investitori și factori de decizie în domeniul politic sunt invitați să se alăture pentru o zi de inspirație ecosistemului european de afaceri sociale. Programul divers oferă o mulțime de oportunități de a împărtăși experiențe, de a face schimb de idei și de a dezvolta în continuare mișcarea de afaceri sociale în Europa.

Agenda include sesiuni interesante ce adresează întrebări cu care antreprenorii sociali se confruntă în fiecare zi: Ce instrumente de finanțare pot sprijini în mod eficient afacerile sociale? Cum ne putem scala ideile de afaceri sociale pentru a crește impactul? Cu ce obstacole și dileme se confruntă antreprenorii sociali? Alte sesiuni interactive vor oferi posibilitatea de a lucra pe idei în domeniul educației, comerț internațional sau criza refugiaților.

În numele consorțiului de parteneri din cadrul proiectului Social Enterprise 360 Jong Ondernemen va susține o sesiune privind creșterea impactului educației în domeniul antreprenoriatului social.

Mai mult decât atât, Emmanuel Faber (CEO Danone Group) si Franck Riboud (Președinte Danone Group) se vor alătura profesorului Muhammad Yunus într-o dezbatere extrem de așteptată: "Afacerea socialaă - Prezent și Viitor".

Acest forum regional este organizat de laureatul premiului Nobel pentru Pace, Prof. Muhammad Yunus și Hans Reitz’ - Grameen Creative Lab în parteneriat cu Universitatea din Utrecht. Evenimentul are loc în cadrul Festivalului de antreprenoriat social găzduit de Universitatea din Utrecht.

Pentru mai multe informații și înregistrare, vă rugăm să vizitați www.esbf2016.com.